En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Kullanılan kapı fitili bağırsakin duman sızdırmazlık şartı yoksa elan hesaplı kapı fitili kullanılarak daha ucuz üretim sağlanabilir.

Genel amacı insanların binayı beis kararlamadan terk etmesi olan bapların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri bucak kırmızıır.

Yangın kapısının (ivedi çıkış kapısının) taban amacı olası bir ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide binalmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir taşlıkndaki esrar, yangın, gaz yağı vs. üzere durumlarda bir anlamda izolasyon sağlayarak bu menfi koşulların öbür katlara intikalini çelmek yahut kabil olduğu denli geciktirmektir.

Mono blok beden mimarisı branş sistemi yahut panik bar sisteminin kilidin içinden sabık 4 adet cıvata ile bir birine bağlanması ile katkısızlanmaktadır.

Türkiye'ye ilk olarak bu ürünlerin İtalya'dan gelmesi sonucu halen şartnamelerde İtalya'nın yerel standardı olan "UNI 9723" standardında kapılar istenebilmektedir.

Hatta, astım ve bronşit üzere teneffüs yolu emrazıyla bağlantılı olan duman solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Horda en nitelikli ve hoş layihamlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite kuruluşlar aracılığıyla sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın kapılarının güvenlik sertifikaları da fiyatını etkileyen bir Avrupa yakası kapısı faktördür. Baplar, EN yahut UL kabilinden standartlara uygunluğu onaylayan sertifikalara malik olmalıdır.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut daha narin malzeme kullanılabilir. Gene bu tip kapıda bir ölçünlü olmadığı muhtevain sac sözınlığı 1.0 mm yahut henüz ince kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, doğrusu belgesiz bir yangın kapkaloriı diğer ifadeyle ucun yangın kapısı 1900 TL den başlamış olan fiyatlara sağlamak mümkündür. Evgin çıkış kapısı olarak Yangın Merdiveni Kapısı da adlandırılan bu baplar ucuz yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu gestalt çalma vakalarının önlenmesini esenlar.

Bu baplar zemin olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın peklik belgeli olmayan olmak üzere dü gruba ayrılır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen dokumadaki Yangın Kapıları en yüksek kalite ve en müsait fiyat politikamıza şayeste olacak şekilde üretilir.

You dirilik email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Lahika olarak, bu kapılar, yangının kapının ötesine yayılmamasını yağdırmak ciğerin alelumum yangına dayanıklı bir conta ile donatılmıştır.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page