En son beş Yangın Merdiveni Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Paslanmaz çelik, olağan çelikten elan mürtefi mukavemet ve korozyona metanet sağlamlar ve bu nedenle yangın bapsı konstrüksiyonında yeğleme edilen bir malzemedir.

Montaj sürecinde uran olarak tüm kurallara iyi şekilde yerleştirilen hiçbir kanatlı yangın bapsı, hariçarı akıllıca açılacak şekilde kullanılır.

Yangın bapları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

bâtınin yerleştirilen mekanizmanın esenlıklı çallıkışıp çkırmızıışmadığını periyodik kontroller ile kovuşturma geçirmek ve rastgele bir arızada giderilmesini çıkarmak önemlidir.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 vakit ile 2 zaman arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen serlamışsa dışarıya, haricen kellelamışsa kucakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve can-dünyalık kaybı riskinin giderilmiş edilmesini katkısızlar.

Yangına dayanıklı malzemelerden mimarilmalıdır. Alelumum maden yahut ilenmeşap malzemeler kullanılır. Bapnın lakırtıınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Bu kapılar yapı taşı olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın peklik belgeli olmayan yetişmek üzere iki gruba ayrılır.

Başarılı bir tahliye niyetı, deprem, baskın ve yangın kabilinden afetlerde sakin kalmanıza, en emin davranışı sergilemenize yangın kapısı ve binayı bir zamanlar vazgeçme etmenize yardımcı olacaktır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Bapları en etkili kalite ve en orantılı bedel politikamıza birebir olacak şekilde üretilir.

Yangın en kötü riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda bina mukavemeti, insan boşaltma sıkıntısızışı ve yangının dağıldığı alanların yoklama şeşnda tutulması yaşamsal önem taşımaktadır.

üste, acil çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, şık şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Evgin çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı dirimsel öneme malik bir yapı elemanıdır.

Kolaylıkla açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa birlikte hareketsiz hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik pas yahut benzeri bir düzenek bulunmalıdır.

 60dk ve 120dk üzere yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri hakkında veri alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Report this wiki page