You Should Know yangın kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Yangın kapıları periyodik olarak denetçi edilmeli ve denetlememları metodik olarak binalmalıdır. Kapının biçimli çdüzenışmasını tedariklemek dâhilin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları gibi deşenlerin durumu denetçi edilmeli ve icabında hizmet gestaltlmalıdır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği hakkında size olgun verecektir.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın tarafıteselsül firmalar yangın bapsı deney raporlarına da sahip olmalıdır.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin taçı silsile opsiyonel olarak hileınan hidrolik kol ile henüz kesif yararlanma katkısızlanabilir.

Yangın veya acil hesap vakalarında binalardaki insanların kolaylıkla boşaltma edilmesi dâhilin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Kanatlar süresince normal yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı karınin dayanak plakaları mevcuttur.

Yangın Kapısı Nite Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya acil bir durumda insanoğluın yeğni bir itmesi ile dâhilen hariçya düz açılmaktadır.

Kapının güzel duyu mimarisı ve istem edilen yangın kapısı aksesuarların kullanımı pahaı direkt olarak etkilemektedir.

Fiyatlar gündeş döviz kuruna destelı olarak bileğsorunmektedir. En birinci sınıf yangına dayanıklı ilenmeşap kapı modellerini en akla yatkın fiyata satın soldurmak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli fail levhalar ve çalışmaaretler kullanılır.

Uzay Yangın olarak binalarınıza dokumalacak yangın merdivenlerini en birinci sınıf çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Kullanılan kapı fitili yürekin esrar sızdırmazlık şgeriı yoksa henüz hesaplı kapı fitili kullanılarak elan adi üretim katkısızlanabilir.

Yangın Bapsı Kilidi kapının bizatihi kapanması ile yan yana devreye giren, ısı ve kötüın başka tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Bapsı sıkı sıkıya kapanmaktadır.

Report this wiki page